Anca Miron - costume designer

Miron Anca semneaza costumele pentru#ziuaincarenusecumparanimic. Designer vestimentar, costume designer, o reprezentanta a generatiei cool conform studiului Antz din revista Forbes in 2013, care i-a si dedicat o coperta. Face costume pentru spectacole de teatru, coregrafice, film, are propriul brand de haine care se cheama Miron, si este initiatoarea Retro Future Agency ( www.retrofuture.co ), la carmele careia i s-a alaturat Ioana Cristina Casapu in 2014. 
"Inspirată de comunitatea „otaku” (pasionată de cultura pop japoneză) și de funcționalitatea design-ului nordic, Anca reprezintă cohorta creativă a generației Y pasionate de DIY (Do It Yourself), care-și transformă pasiunea în profesie și alege din globalizare avantajele aculturației.
Ca întreaga cohortă pe care-o reprezintă, Anca – mixed media girl - combină concepte culturale, idei, funcționalități din lumi diferite și le folosește în actele sale creative.
E reprezentativă pentru „Generația@” care e fascinată de „newism” și nu se lasă inhibată de concurența globală, ci folosește fluxul enorm de informații pentru definirea de noi nișe." (Forbes Magazine) Forbes Romania