Sâmbătă 28 febr. ora 20:00 la TNB - un spectacol care vrea sa te enerveze!

ziuaincarenusecumparanimic

Ziua in care nu se cumpara nimic - un spectacol care vrea sa te enerveze!
Cică ar fi pentru hipsteri și cică muzica e prea tare și prea de Club Control (măcar avem cel mai sexy DJ care mixează Live într-o cutie atârnată de tavan :) pretty cool!). Se-ntâmplă la TNB. de rușine ne-au pus în spate, jucăm la Sala Mică. spectatorii văd mai bine dacă stau în picioare, proiecțiile sunt agresive, costumele prea colorate, machiajul prea strident și actori cică joacă voit prea mult. Are și umor din ăsta negru. Deci, oribil!
Pentru proiecții vă puteți plânge lui Mihalachi Razvan și mai sunt doi tipi care se vor anonimi, pentru costume mergeți la Anca Miron sau Miron Anca , de muzica v-am zis cum e și răspunde Andreea Veder (o găsiți și în Control Club) ajutată de copilul minune al tehnicului Tnb-ist Calin Tzopa, de concept make-up s-a ocupat Diana Ionescu Make-up Studio, așa-zisul decor este făcut de Arh. Bogdan Costea de la Overlay, ajutat de inutila Ana Ivan, mai sunt și amărâtele care au tradus prostia asta de text Ilinca Harnut și Simona Cuciurianu (fac și pe actrițele în spectacol), celelalte "obiecte vorbitoare"(cum îi numeste un critic important pentru prima scenă a țării) sunt Olivia Alexandra Niță (proaspăt întoarsă de la Sundance Film Festival), Emil Măndanac (cunoscutul actor de telenovele), Matsangos Rolando (cică a făcut parte din echipa care a reprezentat Romania la Bienala de la Veneția, mă rog), Cristina Găvruş (aceasta Edith Piaf de TNB, cică a fost și ea în echipa de la Bienală, adicătelea An Immaterial Retrospective of the Venice Biennale ), Andrei Morariu (fondator a decât Festivalul de film Victoria ), mai sunt și super-băieții de la butoane Claudiu Stan și Richard Stan (producători de super-clipuri la Vision Production ) și mai e tipul care e vinovat de tot: Horia Suru .
Pentru plângeri și reclamații în legătură cu 9G, confortul în sală și alte lucruri din astea vă puteți adresa 9G la TNB, Tnb Ro sau Cristianei Gavrilă.
Ne-au mai ajutat niste ong-isti periculoși de la Creionetica (Cristiana Bobarnac & Andrei Bucureci), responsabili de campania #Consumix, baiatul de aur Vlad Dumitrescu , fetele de ciocolată de la Reciclare Creativa (Laura Georgiana și Alina Blaga), Miruna Suru cea isteață de la GrayPlay și Ioana Casapu cea măreață de la Retro Future 
ActiveWatch ne-a remarcat ca pericol public și ne-a dat la B52FUN.
Următoarea reprezentație: Sâmbătă 28 februarie 20:00
Bilete online pe site-ul Tnb.ro sau pe Bilet.ro
De la Pro Drama & Pro Drama toate bune! #ziuaincarenusecumparanimic

 

Adaugă comentariu nou

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.